Smart home devices voor buiten

Bij een smart home, denken mensen meestal voornamelijk aan de binnenkant van het huis. Maar wist je dat er ook veel slimme devices zijn voor buitenshuis? Denk aan een slimme waterregelaar, weerstation, een bewegingsmelder maar ook een draagbare slimme lamp. Met deze smart home devices maak je je omgeving een stuk comfortabeler en veiliger.

Eve Motion

Eve Motion - slimme bewegingsmelder

De Eve Motion is een slimme bewegingsmelder met een bereik van 120 graden en detecteert tot 9 meter afstand.

Eve Aqua E

Eve Aqua – slimme waterregelaar

Met deze slimme waterregelaar hoef je niet meer na te denken over het besproeien van je tuin.

Eve Degree E

Eve Degree – slim weerstation

Eve Degree is een compact weerstation, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Soorten smart home producten voor buiten

Slimme waterregelaar

Met een slimme waterregelaar hoef je nooit meer bang te zijn dat je de planten vergeet water te geven. Door het device te koppelen aan je smart home system kun je namelijk instellen wanneer en hoelang de besproeiing aanstaat. Je kunt de waterregelaar ook bedienen als je van huis bent. Door middel van een app heb je namelijk controle over de waterregelaar, ongeacht je locatie.

Slim weerstation

Met een slim weerstation weet je altijd wat het weer is en stap je goed voorbereid je deur uit. Het device meet onder andere de temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid. Deze gegevens kan je terugvinden via je smartphone, tablet of computer via een app. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Slimme bewegingsmelder

Een slimme bewegingsmelder is een sensor die bewegingen waarneemt. Dit is niet alleen handig tegen inbrekers, maar bijvoorbeeld ook als je ’s avonds de trap op loopt en de lichtschakelaar niet kunt zien. Als je van huis bent en de melder detecteert beweging, dan wordt de hoofdbewoner gelijk op de hoogte gesteld. De melder kan in veel gevallen gekoppeld worden met (andere) smart home devices, waardoor bijvoorbeeld de lampen kunnen aanspringen als de sensor beweging detecteert.

Slimme lampen voor buiten

Met slimme lampen in je tuin creëer je extra sfeer. Stel zelf de warmte en kleur van het licht in en pas de omgeving aan naar jouw stemming. Kies bijvoorbeeld voor een warme tint warm licht of breng wat extra kleur op je terras.

Eve Flare

Eve Flare - slimme LED lamp

De Eve Flare is een draagbare, slimme LED lamp, die zowel binnen als buiten kan staan.

Nest Cam Outdoor E

Google Nest Cam Outdoor

Met de waterdichte Google Nest Cam Outdoor kun je dag en nacht in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt.

Nest Cam IQ Outdoor E

Google Nest Cam IQ Outdoor

De Nest Cam IQ Outdoor is een slimme beveiligingscamera voor buiten.